Beoordelingen van Mr. Sushi Amsterdam

Recente recensies van Mr. Sushi Amsterdam

5 sterren na 45 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. Ik ben een tevreden klant. Lekkere sushi, keurige bezorging!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was wederom heerlijk.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! De handroll was bij aankomst echt wel heel taai geworden, dus die zou ik niet aanraden om te bestellen. Echter kregen we deze gratis bij onze bestelling dus vandaar alsnog absoluut 5 sterren, de Valentijnsbox is een aanrader!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, veel keuze, veel specials ook, al leken sommige zalm specials bij levering meer op elkaar dan de omschrijving van de rol.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie uitgebreide selectie sushi voor een goede prijs.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en sashimi voor take away. Keurige bezorging.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald. 35 min moeten wachten omdat het nog niet klaar was. Erg vervelend dat het nooit op tijd klaar is.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker !

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel en was zoals altijd weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn warme gerecht was niet meer warm. Ik had ook aangegeven dat het 18:00 bezorgd moest worden, maar de bestelling kwam pas 18:30. Ik werd echter wel gebeld en de late bezorging werd toen doorgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, snel klaar, heerlijk gegeten. De prijzen zijn wel iets hoger dan gebruikelijk, maar dan heb je wel wat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was amazing.. delicious

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker alleen de zeewier salade is veel te weinig voor de prijs en daar mag echt iets aan gedaan worden. Het was een belachelijk klein bakje.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was gisteren een nieuwe klant en wist niet wat ik moest verwachten. Ik vond de prijzen nogal aan de hoge kant, maar wou het toch proberen. Ik kan zeggen dat de kwaliteit en smaak van de sushi TOP was! Tot nu toe de beste sushi via thuisbezorgd genuttigd. Ook top dat je een gratis roll kon uitkiezen, veel gember en sojasaus mee kreeg. Dat hoort er bij vind ik en daar kunnen sommige sushi tenten nog wat van leren. Ga zo door! Jullie hebben in ieder geval een vaste klant erbij.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze en heerlijke sushi voor een prima prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super lekker

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, vriendelijke bezorgers en verse sushi! Helemaal tevreden👌🏽

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super warm. Zalm op de sake was ook warm. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi! Ik geniet elke keer weer intens

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en mega vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi besteld bij jullie en erg tevreden. Ik heb genoten van het eten en zal zeker vaker bestellen!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten het was super lekker. Goede service ook top top top.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste x gelijk suc6 en I love 🍣❤️ Ga zo door mr .sushi team west 👊🏾👍🏾

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker, veel voor je geld en snel thuisbezorgd door een hele vriendelijke jonge man! ♥️ Ik heb mijn nieuwe sushi adres gevonden.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sashimi, maar naar mijn mening teveel zoete vette saus over de rolls. Tevens vrij duur.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en de service top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden. Had een aangepaste bestelling doorgegeven die volledig goed geleverd is. Daarnaast proefde je dat de sushi vers was en ook nog eens snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi Snelle bezorging Prijs kwaliteit top

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr Sushi heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle service!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi! Vanwege mijn zwangerschap hebben ze zeer zorgvuldig al het materiaal schoongemaakt :).

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals elke keer! Nog fijner met de nieuwe winkel op Mercatorplein gezien we hier naast wonen. We zijn inmiddels vaste klant en willen elke sushi box uitproberen. ☺️

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en niet duur! Echt een aanrader