Beoordelingen van Mr. Sushi Amsterdam

Recente recensies van Mr. Sushi Amsterdam

5 sterren na 415 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd tevreden maar deze keer de bestelling niet compleet, 4 keer geprobeerd te bellen, maar niemand die opneemt of terugbelt. Hoe kom ik met jullie in contact?

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hey! Ik bestel regelmatig sushi bij jullie en vind het altijd heerlijk, ook als ik het de dag erna als lunch eet is het altijd goed, maar gisteren was de sushi op de een of andere manier niet lekker. Ik weet niet of het oude sushi was, maar het was niet hetzelfde zoals ik normaal van jullie gewend ben. Jammer!

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heeeeeerlijk!

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk zoals elke keer en werd ook weer mooi op tijd bezorgd

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste mijn viseitjes op de poke bowl erg jammer dat zou m afmaken maar helaas

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was vers en verukkelijk. Daar word ik echt een blij mens van. Bedankt!

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt fantastisch. Vooral de bezorgers die zijn altijd lief.

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalig. Zacht en romig. Vers. Krokant waar het moet. Een traktatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

2 uur op bestelling moeten wachten. Kwam koud aan en was zeer onsmakelijk Nooit meer bestellen hier!!!

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van Amsterdam en vriendelijk personeel!

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een zooitje

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste top plek, studentenbox of salmon lovers zijn favo s

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke sushi, de extra gratis roll die ik er bij had gekregen door de vorige bestelling zat er niet bij. Dat was jammer.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, en het meisje in de winkel is de aller liefste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gisteren een bestelling afgehaald op het mercatorplein in Amsterdam waar ik vaker kom. Ik schrok deze keer van de rommel en troep die in de zaak voor de balie lag. Hoop dat de hygiëne ik de keuken wel gewaarborgd is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, goede service en ziet er mooi uit. De rijst is voor mij net te veel aangemaakt met rijstazijn, iets te zoet voor mijn smaak.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 50 minuten gewacht op onze bestelling. Zou 1 uur zijn volgens bevestigings email. Na te hebben gebeld, twee blikjes drinken aangeboden gekregen ter compensatie en dat het er binnen 20 min zou zijn. Op zich lief, alleen ook toen duurde het weer ruim een half uur, en 1 blikje was 3/4 leeggelopen in het zakje. Sushi was oke, maar doordat het al zo laat was weinig trek meer. De crispy gefrituurde sushi is leuk en anders, alleen ik proefde geen verschil tussen de 4 soorten. Voor mij geen Mr. Sushi meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Altijd vers en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip. Sushibox zag er netjes opgemaakt uit en eas smaakvol. Kreeg 1 cupje Wasabi net te weinig voor 2 personen.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, Mr. Sushi stelt nooit teleur. Echt goede sushi. Aanrader voor iedereen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ondanks mijn bericht de aankleding van de ‘Studentenbox’ niet luxer kon zijn en zoals de foto’s die ik online vind. Vond het enorm karig. Jammer.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets mis met mn bestelling, maar ze hebben het netjes opgelost. Sushi was heerlijk en niet normaal snel bezorgd. Ook vond ik het personeel erg vriendelijk aan de telefoon. Lekker bezig mensen!

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd blij met de sushi van Mr. Sushi! Helaas zijn er meer mensen die blij zijn want de bezorging duurt altijd langer dan er wordt aangegeven. Verder top!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was zoals altijd uitstekend. Daarom bestel ik minstens 1x/weel bij mr Sushi A'dam West. Wat ik wel jammer vind is dat ik op 1/6/21 per ongeluk had besteld bij Mr Sushi Amsterdam Zuid. Daarvan is 10.65 euro afgeschreven door SiteDish.nl. Wat er precies fout is gegaan weet ik niet, ik bestel normaliter altijd via jullie site. Toen uk bij het Mercatorplein aankwam lag mijn bestelling daar dus niet klaar. Vervolgens heb ik naar jullie filiaal in Zuid gebeld, maar dat was telefonisch niet bereikbaar. Personeel van filiaal West heeft ook geprobeerd te bellen om mijn bestelling te annuleren, maar die kregen filiaal Zuid ook niet te pakken. Tochmijn bestelling gedaan bij filiaal West want ik had honger. Het personeel verzekerde me dat ik mijn geld van de bestelling in Zuid terug zou krijgen. Dat is tot op heden niet gebeurd. Het gaat mij niet zozeer om dat tientje, maar ik zou het gewoon erg fijn vinden als de kwaliteit van jullie service net zo goed was als van jullie eten. Me

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en lekker .. top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, en snel bezorgd was heerlijk!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kon merken dat het super vers gemaakt was alleen persoonlijk houd ik zelf niet zo van warme sushi verder vond ik de rijst ook wat plakkerig en de zeewier om de rijst heen ook iets te elastisch al met al wel super lekker

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snelle bezorging.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker sushi, iedere keer uitmuntend. Gister waren ze per ongeluk de sashimi vergeten. Na 1 belletje stonden ze binnen een half uur (na sluitingstijd) alsnog op de stoep. Thanks voor de service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord GODDELIJK !!!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lieve bezorger! Normaal is alles goed maar de sushi met de tonijnsalade was gewoon niet goed meer, rook heel sterk en na het proeven van een klein stukje gelijk uitgespuugd. Verder top sushi!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was altijd erg tevreden, laatste paar keer wel een stuk minder. Vorige keer bestelling meer dan anderhalf uur te laat. Dit keer was de bestelling weer iets later (wat opzich niet erg is) actiecode gebruikt voor een gratis rol, maar de rol zat er uiteindelijk niet eens bij, stond wel op de bon overigens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet lekker:( grote stukken oud vlees en vis.. jammer:(

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en zullen zeker nog een x bestellen👍🏻👍🏻

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse Pokebowl. We hebben genoten! Vriendelijke bezorger die netjes de bestelling heeft gegeven. Topper!

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op de geplande tijd bezorgd

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 rollen klopte niet qua inhoud. smaak was daardoor niet goed.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer was de sushi beter & verser :(

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt niet te eten. De avocado was niet vers. Ik heb er letterlijk buikpijn van overgehouden. Ik bestel vaker bij jullie maar dit was echtt slecht. Cola was ook heel warm en niet koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie producten zijn goed. Alleen het feit dat jullie nog steeds 0,25 cent ideal kosten rekenen zou voor mij een reden zijn om volgende keer ergens anders te bestellen. Ik weet dat jullie ook kosten voor ideal aan de bank moeten betalen en dat tikt natuurlijk aardig aan met zoveel bestellingen. Maar 0,25 cent rekenen voor idealkosten is echt niet meer van deze tijd. Op een bestelling van bijna € 100,00 ideal kosten rekenen kan echt niet meer. Verhoog dan de prijs van je artikelen een paar centen.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Delicious ❗

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals altijd weer heerlijk.!!!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde sushi gegeven

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was een uur te laat. Geen contact opgenomen om even aan te geven dat het langer zou duren. Echt niet okay aangezien ik ruimschoots op tijd besteld heb.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel minder lekker dan normaal! Vooral de chili veggie chicken heb ik helaas gewoon weggegooid.. Hoop dat het eenmalig was.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was er op afgesproken tijd en de sushi was super lekker is zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld voor Moederdag. Box was mooi opgemaakt en Sushi erg smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling van veggie Poke Bowls en Edamame waren overheerlijk. Mijn bestelling heb ik zelf opgehaald en stond klaar bij aankomst. Alles was weer Top!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Meerdere keren besteld bij Mr. Sushi. Sushi box zit er netjes uit en Sushi smaakt heerlijk vers.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bon was niet door gekomen, moest weer 15:00 minuten wachten in de winkel, wel een blikje cola gekregen

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goeie sushi. Het duurde wel een uur voordat het er was,

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen de jonge man achter de telefoon mag wat vriendelijker zijn

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb geen sushi met kip genhad die ik wel had besteld helaas, en bij die crispy box zat bijna geen vis op kip in. Was alleen gevuld met rijst. Jammer. Eerder ook besteld maar deze valt erg tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 1,5 uur gewacht op mijn bestelling. Ik verwacht dan natuurlijk lekker vers sushi. Rijst van de sushi was zo hard en niet te vreten, ik denk dat ik left overs kreeg, bah. Doe daar aub wat aan, en niet alleen maar verkopen. Voordeel was nadat ik tig keer had gebeld, de koerier er met 15 min kon zijn..

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Top

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi en de bezorging was weer supersnel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Meer dan een uur moeten wachten op het eten.☹️ Terwijl in het bericht stond 20minuten ben er naar toe gelopen zag dat het heel druk was, helemaal prima maar communiceer dat dan en niet zeggen dat het elke keer over 10 minuten klaar is. Ben in totaal 2 x naar toegelopen en moest dan weer 10 minuten wachten.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 2 uur later dan het bestel moment. Een uur nadat ik de e-mail kreeg dat de bezorger onderweg was, kwam deze pas aan.. Sushi zelf was heerlijk

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, origineel, erg lekker.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, maar er was weer iets vergeten in de bestelling (veggie soft shell roll). Er werd niet opgenomen toen ik erover belde. Ik hoop dat jullie contact opnemen met mij zodat ik het volgende keer extra in mijn bestelling krijg.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en op tijd bezorgd! Ben heel erg tevreden en zal vaker bij jullie blijven bestellen!!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd (bijna een half uur vóór de meegedeelde bezorgtijd). Was lekker, ik had alleen het idee dat het niet zo vers was als andere keren (behalve de sashimi) maar dat kan aan mij liggen.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch! En ruim genoeg voor 3 man.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I make an order on Saturday 10th of April from website at 6:57 pm, order was not delivered until 9:00pm no one called from Mr sushi, I have called many times at the end they told me we have problem in delivery and order will be late not before 9:30 or 10 pm!!!!!! 3 hours to have an order delivered while estimated arrival was 8:00pm, A friend was invited and I had to order something else, so bad customer service !!!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vond het lekker en goede service

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht op de sushi, eenmaal aangekomen zat er een besteld gerecht niet bij. We hebben een stuk of 8x gebeld en er werd niet opgenomen.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk maar bijna 2 uur wachten (1.45 uur) was wel echt heel erg lang.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en lieve bezorgster!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd en lekkere sushi. Ze vergeten wel eens wat van je bestelling maar lossen het altijd goed op!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en vers....prima app om te bestellen/ afhalen

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker. Tonijn was helaas niet vers en had verschillende kleuren. Kreeg er beetje buikpijn van na 2 stukjes heb de rest moeten weggooien, zonde. Ik hoop dat jullie voortaan oppassen met de tonijn en het gewoon weggooien als het oud is.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Xeer tevreden. 3x besteld. Verste sushi van alle bezorgrestaurants tot nu toe. 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk en een snelle bezorging! Zeer tevreden! Bestellen en genieten dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben verhuisd uit Amsterdam West en rij nog steeds naar Mr. Sushi voor mijn eten. Als dát niet genieg bewijs is van hoe lekker en wat een goede kwaliteit zij leveren dan weet ik het niet meer! Top! Heerlijk!

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere, verse sushi! De vegan opties worden er ook steeds meer, heel fijn!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi meerdere malen besteld en elke keer het voordeel van de twijfel gegeven. Maar het wordt er niet beter op. Op de California roll zitten er amper oranje eitjes op. Edamama boontjes waren niet meer goed. Vullingen van de sushi zijn erg magertjes. Voor een family box krijg je veelste weinig sojasaus. Heel jammer elke keer weer!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is wel aan de prijs, maar het was erg smakelijke sushi met ruim voldoende soja, gember en wasabi. Het enige echt vervelende was dat we al in de middag besteld hadden met als bezorgtijd 19:00. Makkelijk in te plannen dus. Uiteindelijk was de bezorging 45 minuten te laat. Dat is met kinderen behoorlijk vervelend.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, super!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kan beter worden

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De stukken waren vorige 2x via (thuisbezorgd) stukken groter. Beetje jammer

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super snelle levering en heel lekkere sushi! Goede prijs-kwaliteit verhouding.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voldeed aan verwachtingen met leuke attentie erbij !!! Zeker een aanrader & voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals gewoonlijk, altijd vers

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord TOP! Heerlijk en vers!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi heb ik niks over te zeggen. Bezorgen is wel echt dramatisch. Ondanks je een tijdstip aangeeft komen ze nog een klein uur telaat. De sushi maakt het wel weer goed maar dit kan echt beter

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en heel attent voor ons drieën een klein blikje drinken erbij word zeer gewaardeerd.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was heerlijk! bestelling kwam op de afgesproken tijd :) ik zou hier zeker nog een keer bestellen

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en lekker vers vis. Bezorging was goed op tijd. Gaan wij zeker hier vaak bestellen.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd !! Voor mijn man was het de eerste keer hij vond het erggg lekker. Het was een verrassing voor hem en toevallig kregen we ook nog 2 gratis drankjes erbij hoe mooi is dat. Wij hebben super van genoten. Bedankt.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Had een vorige bestelling iets niet gekregen, maar kreeg het nu extra met drankjes en alles erbij.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, bezorging op tijd

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn klacht was heel netjes afgehandeld, de sushi smaakte dit keer vers en erg lekker.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super, zoals altijd!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten alleen helaas de bestelde kiko man soya saus vergeten te leveren. Geprobeerd te bellen om dit door te geven maar na 30 min nog steeds geen gehoor! Erg jammer nu de sushi moeten eten met de mee Geleverde gratis soya saus die ik niet lekker vind.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top en lekker! Een aanrader!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, helaas normale tonijn rol gekregen ipv spicy maar wel lekker!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oude vis geur! Geen vers gemaakte sushi! We zijn niet verwend maar hier gaan wij niet meer bestellen.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegan Soft Shell roll, snel klaar (afhalen)

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijk lekker zoals ieder keer als ik bestel. De bezorging kwam precies op de aangegeven tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was 1 uur en 40 minuten na het plaatsen van bestelling en de dumplings waren koud bij aankomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rol vergeten

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi. Vervelend was dat we er bij het eten achterkwamen dat onze 'Sushi for You' box incompleet was (zonder California rolls).

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd ( met een smile). De sushi smaakte voortreffelijk. We hebben genoten

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, als altijd! Trouwe vaste klanten ☺️

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Ook de bezorging was precies zoals gezeg! Zeer tevreden ik raad het iedereen aan! Thanks me sushi

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd fijn om hier te bestellen. Ze houden rekening met speciale wensen en leveren op tijd (afhalen of bezorgen)

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zoals altijd, HELEMAAL PERFECT! Heerlijke sushi !!! Altijd optijd ook en altijd hele vriendelijke bezorgers. Dankjewel voor de attentie erbij xxx

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super snelle bezorging!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd snel bezorg. En was was weer lekker.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker 👏🏻👏🏻👏🏻

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijke poke bowl besteld. Kwam precies op tijd en hij was heerlijk 👌🏻

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers gemaakt sushi, met snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soyasaus zat er niet bij, na een belletje professioneel gehandeld! Lekker sushi! Een aanraden dus

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een deel van de bestelling vergeten, maar dit is super snel en netjes opgelost. Vriendelijke service, vriendelijke bezorging en super lekkere sushi! Volgende keer zeker weer.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verzorgde sushi, verder wat dim sum en specials. Prima. Was erg snel ook.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Was wel op smaak maar een beetje rommelig. Stokjes ontbraken en het verkeerde menu besteld. Ik heb menu C gekregen maar B besteld....

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Er was wat verwarring over waar ik had besteld, welke locatie, en wanneer ik een bericht kreeg dat ik mijn bestelling kon ophalen moest ik toch nog 20 minuten wachten. Tijdens het 20 minuten wachten vond ik het niet netjes dat ik het personeel hoorde klagen over verkeerde bestellingen en bezorgers ed. De sushi zelf is heerlijk vers en lekker.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, gyoza waren nog warm. Super!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was niet vers.. de garnalen in de sushi was niet meer krokant.. sorry dit ben ik niet gewend van jullie!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel een veggie chickenrol, maar krijg echt kip. Gelijk misselijk door het idee dat ik kip heb gegeten, avond verpest. Daarna ook niet opnemen of reageren op mijn mail.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!! Vriendelijke bezorger ook!! Toppers!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd geleverd en de sushi was heerlijk zoals altijd het geval is. Wel jammer dat er geen stokjes bij zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de gratis rol niet meegeleverd en waren jullie niet meer bereikbaar om 20:15.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkste sushi die er is. ik geniet er ieder keer van!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, ondanks de super gladde straten. Vriendelijke bezorger. De valentijns sushi smaakte heerlijk. We hebben er weer van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd altijd lekker! Bezorgers altijd positief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd en klantenbinding is top

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Aardige bezorger maar 3,5u te laat en niemand die de telefoon opneemt. Jammer.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en express extra besteld, zodat we morgen voor bij de lunch ook nog wat hebben. Het was zo lekker dat er nu alleen niks meer over is. Oeps!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeer-lijke sushi en loempia’s!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sorry maar smaakte naar pap

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo heerlijk!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ontbrak een deel van onze bestelling, ook niet alles was vers

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Beste van amsterdam die wij zijn tegengekomen!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en boven verwachting. Vrijwel de lekkerste sushi die ik tot nu toe gegeten heb. Bezorger was wel iets later, maar hierover werd gebeld.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vriendelijke bezorger en de sushi was heerlijk! We hadden enkel vegetarische sushi’s besteld en die waren allemaal perfect - de Crispy roll (aanrader!) was zelfs nog warm bij aankomst. Zo lekker dat je er absoluut geen vis of vlees aan mist!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een succes (sushibox C)! 🌻

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best quality / price ratio for sushi in Amsterdam. Great service and quick delivery

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en mijn bestelling zag er goed uit. Helaas was mijn extra bestelling Wasabi niet meegegeven, al heb ik daar wel extra voor betaald. Desalniettemin was het eten heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze vaste sushi plek. Heerlijk eten voor een fijne prijs!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Droog en kreeg kip ipv tonijn. Eerste en laatste keer hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecto!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet lekker, zalm en krab waren zout en te vissig v smaak(sterk) garnalen niet goed schoon gemaakt waardoor harde stukken/ vellen. Nee jammer bah

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, zoals je gewend bent van mr sushi!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker versen smakelijk. Ik had gevraagd om op te letten met kruisbesmetting ivm mijn ei allergie. Toch wel milde klachten gehad... Een kanttekening gezien de hoeveelheid sushi wel erg weinig wasabi erbij.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd super goed, deze keer kon het door drukte niet op mijn aangegeven tijd bezorgd worden en moest ik het helaas annuleren! Ik heb hier geen bevestigingsmail of terugbetaling nog van gezien! Mocht dit online op de site komen wil ik wel iedereen aanraden om hier te bestellen want verder is alles super goed! Heb voor vandaag opnieuw besteld

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede bezorging. In het weekend is het wel altijd iets langer wachten vanwege de drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2u lang gewacht op sushi! Kunnen jullie contact met mij opnemen? Bedankt!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk net zoals altijd.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi en zoals altijd een snelle levering!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi! In Amsterdam nummer 1. Einde discussie :)

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en binnen een half uur bezorgd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonde van mijn geld om bij jullie sushi te bestellen. Ik vond de smaak niet lekker. De bezorger kwam niet aardig over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was heerlijk en de bestelling was netjes op tijd bezorgd. Mijn gasten hebben gesmuld. Voor dat ik de bestelling online had geplaatst, heb ik telefonisch contact gehad met Mr. Sushi. De dame die ik aan de lijn had heeft mij goed geadviseerd over welke sushi combo ik het best kon bestellen. De service is top en de sushi is heerlijk. Wat wil je nog meer?!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker aan te raden. Heerlijk genoten van de Sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Snelle bezorging en top service

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yakitori Handroll besteld maar kreeg de vegetarian handroll, dus die kon gelijk de prullenbak in! Jammer

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Lekkere sushi.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi! Heerlijk en snelle bezorging! Top

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is zoals altijd erg goed. De bezorging is zoals altijd erg slecht. Omdat ik inmiddels weet dat het ongeveer 1,5 uur duurt om te bezorgen, heb ik gisterenochtend alvast besteld voor gisterenavond. Helaas was het nog steeds een half uur te laat. Zonde, want hierdoor twijfel ik toch iedere keer weer of ik wel bij jullie wil bestellen, ondanks dat de sushi erg goed is.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel maar sushi was veel slechter dan normaal. Bestel normaal jullie studentenbox en is normaal heel chill. Bestelde nu studentenbox met nog een box erbij, sushi was slechtere kwaliteit dan normaal maar wel Sneller. Maar zou eerder lekkere sushi focussen dan besteltijd. Liefs besteller van studentenbox

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het oprollen van de sushi was heel slordig alles ging uit elkaar. Ik zou een gratis roll krijgen. Nadat ik pas had gebeld heb ik hem gekregen

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie porties, lekker vers, krokant en snel geleverd!! Top!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, bestelling duurde wel heel wat langer dan normaal

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super, online besteld, stond klaar toen ik het kan halen. Echt heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister hier besteld met een kortingscode die ik vorige week kreeg omdat het toen ook misging. Dit keer na bijna 2.5 uur een bestelling voor iemand anders gekregen, bezorger had alleen dit nog bij zich. Na het bellen hoopte medewerkster dat we dit zo ff okee vonden (ze kon er nu niks aan doen door drukte). Maar als je belt dan merk je ook dat het personeel keihard onder druk staat en her niet kan fixen terwijl er aan de Lopende band geklaagd wordt. De baas moet hier iets aan doen, regel het, meer bezorgers of minder orders aannemen en structuur erin. Op deze manier is het niet leuk voor je personeel lijkt me, lopen de hele avond te rennen en alsnog de helft van de tijd sorry te zeggen. Verder ja de sushi zelf vind ik altijd wel lekker hier, maar je moet echt nu wel iets aan je bezorging doen. Groetjes en succes

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld bij verschillende vestigingen. Helaas altijd veel langer op de bestelling moeten wachten dan wordt aangegeven (soms meer dan 3 uur), wat resulteerde in koude slappe gerechten en sompige sushi. Omdat het hoog stond aangeschreven meerdere malen een kans gegeven, maar ga hier nooit meer bestellen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, heerlijke sushi en nooit iets mis gegaan in de bestelling! We bestellen hier daarom graag.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Vriendelijke bezorger. De sushi smaakte heerlijk. We hebben weer genoten

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele verse sushi en snel klaar voor afhalen. Ik kreeg zelfs 2 stukjes gratis en de avocado nigiri werd op verzoek omgeruild voor iets anders, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker zonder overdrijven. Wij hebben er heerlijk van genoten. En elke hal die we namen zeiden we dit is een Next leven sushi 😍😍😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik dacht altijd dat ik lekkere sushi at. Tot ik deze vandaag voor het eerst probeerde. Echt next level! HEERLIJK! Gewoon iedere hap een smaakexplosie. Bedankt. Eindelijk weer de ervaring zoals in een restaurant 💕

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu echt klaar met dit “restaurant”. Bestel vaak maar gaat met de dag achteruit. Elke keer mist er wat bij de bestelling en niet altijd wordt het na bezorgd. Het is ook steeds niet vers. Erg teleurgesteld!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en de bezorger zelf was goed. Er ontbrak sushi en werd niet nageleverd terwijl we dat wel wilden. Voor de 2de keer achter elkaar dat er iets niet geleverd werd

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen wel te doen. Had alleen wel het idee dat niet alles vers klaar gemaakt was en zelfs in de koeling heeft gestaan. Erg jammer

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi net zoals altijd. Zeer tevreden met jullie!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op tijd besteld voor 16:- uur maar ze waren er pas om 16:50.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en precies op aangegeven levertijd geleverd 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker! 👌

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 0,25 eurocent voor ideal betalingen is natuurlijk volkomen belachelijk en buiten de huidige werkelijkheid van internet bestellingen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt heerlijk en vers! Omdat de sushi zo vers was denk ik dat we vandaar even op de bestelling moesten wachten (1,5 uur). Wordt netjes aangegeven hoelaat je je bestelling kan verwachten en de bezorger was er ook op het tijdstip dat werd aangegeven. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, alles lekker vers en ook nog eens snel bezorgd. Door een uiterst vriendelijke bezorger. Heel fijn!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs met nieuwjaar goede service, onderdeel van bestelling was vergeten en snel daarna nageleverd. Proficiat voor dame aan telefoon en snelle bezorger!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk het eten

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeer-lijke sushi!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en erg smakelijke sushi! Wordt mijn nieuw favo sushi! X

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals gewoonlijk! Snel bezorgd ook. Zou rond 20:30 bezorgd worden, bezorger was er al om tien voor acht. De appelgyoza’s ontbraken helaas maar dat merkte ik pas veel te laat ;-) Niet meer de moeite genomen om ervoor te bellen.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer achter elkaar dat ik hier sushi bestel duurt het 2,5 uur. 45 min langer dan de geschatte bezorgtijd. Erg lang wachten.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg tevreden, verse sushi en redelijk snelle levering

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is één van mijn favo sushi rest. Super lekkere sushi altijd en vers!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super, en vooral heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verse, smakelijke sushi. Bezorging heel snel en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten: eerst dimsum en daarna de pokebowl. Zeer goed van smaak alles dus we hebben gesmuld!! Dank daarvoor! Groet Ineke

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goede actie met gratis roll , wel lang gewacht op eten.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en netjes op tijd bezorgt

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was laat maar wel kerstavond, uitstekende kwaliteit! Heerlijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi voor een goede prijs! Had om 19.30 uur besteld maar werd heel netjes gebeld dat het iets later werd. Heel fijn!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst van de sushi was erg samengedrukt, hierdoor was het een kleverig plaklaagje geworden dat om de vis heen zat

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en perfect op tijd bezorgd

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi ! En snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en de lekkerste sushi die je thuis bezorgd kan krijgen!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen gebeld en toen werd ik weggedrukt, bestelling kwam 1,5 uur later dan gepland zonder duidelijke communicatie. Sushi was heel lekker en vers maar enige compensatie was wel netjes geweest, zeker als vaste klant. Gefrustreerd omdat er niks werd gecommuniceerd.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd. Alleen jammer dat de kerrie mayonaise vergeten was bij de kip kerrie roll.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaker bij mr sushi en zijn eigenlijk altijd wel tevreden maar vandaag niet. Wij vonden de boontjes veel te hard en de sushi niet vers. Erg teleurstellend!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en op tijd. Voor mij geen andere sushi thuis!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoald gewoonlijk heerlijk verse sushi. Bezorging was snel. We kregen van de vorige bestelling 10 euro korting omdat we wat langer dan normaal moesten wachten. Dat noem ik nog eens klantvriendelijk!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalen kroketten besteld maar niet bezorgd gekregen

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superslecht, veels te laat en geen stokjes meegekregen voor een bestelling van bijna €70. Teruggebeld, kreeg een onbeschofte werknemer aan de lijn die mij ook nog eens de schuld gaf dat ik zelf stokjes had moeten bestellen. Alleen om de service zal ik het nooit meer bestellen en iemand aan raden.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vroeg om een aanpassing aan de sushi en dat kon gwn. Super dat een restaurant daar rekening mee houdt! De sushi was super lekker vers en werd snel bezorgd. Mijn favo sushi tent.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chrispy chicken (gefrituurd) nog heet! Supersnel bezorgd en weer superlekker. Echt topsushi dit!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smaakvolle en verse sushi! En lekker in de buurt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP! Heerlijke sushi lekker vers

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi! Niks op aan te merken

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi!!!!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Het enige minpuntje is dat we de flamed salmon ebi roll hadden besteld maar er zat helaas geen garnaal in. Verder alles top!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer goede kwaliteit en service. Echter waren de nigiri tonijn deze keer niet goed. De tonijn was enigzins verkleurd, dat hoeft niet uit te maken, maar de smaak was ook echt niet goed. Ik heb er 3 van de 4 weg moeten gooien terwijl ik dit vaak 1 van de lekkerste sushi's vindt.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje later dan gepland maar weer erg lekker. Vooral de chrispy chickenroll vind ik ontzettend lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker, maar wij hebben hier wel 2 uur op moeten wachten en het restaurant was telefonisch niet bereikbaar. Dit is al de 3e keer, dus wij bestellen niet meer bij Mr Sushi West.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, maar de gyoza was koud en hard. Helaas maakt dit de 2 uur wachten niet waard. Meerdere keren proberen te bellen, maar helaas was Mr Sushi onbereikbaar.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling kwam 2 uur te laat aan, alles kwam niet in de juiste verpakking, apart en rommelig, vreselijke service.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl was heerlijk!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi weer!!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top kwaliteit van de sushi en de bezorging

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en sushi was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde even ivm drukte, maar het was fantastische sushi. Echt.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap best dat ivm COVID19 je de afstand moet bewaren van 1,5 Meter. Maar dat mijn sushi op mijn deurmat werd gezet daar was ik niet blij mee , eerder pissig. Ik heb naast mijn voordeur nog een stenenmuurtje waar het ook neergezet kon worden .

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de valreep besteld. 21.43u Lekker gegeten. Zeker aan te raden! Nog bedankt!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt verrukkelijk!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg genoten van de sushi van Mr. Sushi! Telefonisch contact gehad waar ik op een goede manier ben geholpen en vervolgens een bestelling heb geplaatst. Bij aankomst om af te halen exact hetzelfde. Vriendelijk, hard werkend personeel met een glimlach. Ook twee drankjes gratis aangeboden gekregen om mee te nemen. Sushi was heerlijk vers! Volgende keer dat ik in Amsterdam ben zeker weer!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere sushi en snel geleverd!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar! 😍

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en ook vlotte bezorging. Super!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Moesten even wachten ivm drukte, werd netjes gebeld en zeeeker het wachten waard! 😍 heerlijk nu al zin in de volgende keer

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omg, zó chill deze sush! Louter zalm besteld, ik loev zo hard 😍

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel bezorgd.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had mijn bestelling geanuleerd en Ben aan het wachten voor mijn geld terug maar de persoon zij dat het 1-2 werken kan duuren

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 10 minuten te laat!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt top...! Ik heb heerlijk gegeten. Voor mij de beste tot nu toe.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service & snelle bezorging!! Aanrader om te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn fan van Mr. Sushi en hopen dat ook te blijven. We snappen ook, zeker nu met corona, dat ze het druk hebben. Maar als je om 19:15 een bestelling plaatst die om 21:40 pas bezorgd wordt dan vraag je je af of ze de drukte wel aankunnen. En dit is niet de eerste keer dat een bestelling pas heel laat komt. We geven ze nog een kans maar hopen echt dat ze hun bezorging snel op orde kunnen krijgen.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig net als altijd!! De beste sushi in town.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Voor herhaling vatbaar

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

‘T was heerlijk! Nog bedankt voor de extra sushi ❤️

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker gegeten! super vers

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was oke, de temaki vooral heel veel rijst, paling die erin zat was wat zoppig en in verhouding dus teveel rijst.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde beetje lang wel. Na 2 uur pas me eten hebben is wel een beetje jammer...

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Echt wat je mag verwachten, top sushi.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten 2 uur wachten op onze sushi en we zouden de volgende dag gebeld worden over een compensatie, dit is niet gebeurt. Dit is niet netjes.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi qua thuisbezorg. Service ook super tevreden.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed en lekker.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na 8 keer bellen en 2 uur verder werd de telefoon opgenomen, met de mededeling dat de bestelling bijna klaar was en mee zou gaan met de bezorger. We hebben de sushi zelf opgehaald. Jammer, want onze warme gerechtjes waren allang klaar en alleen nog warm door de warmteplaat. Als je je klanten op de hoogte stelt dat de bezorging niet goed gaat hou je meer mogelijkheden open, en waren wij gelukkiger geweest. De sushi was zoals altijd erg smakelijk.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer onwijs lang moeten wachten. Meer dan een uur na verwachte aankomsttijd. Ik snap dat het druk is, maar de communicatie kan 10 keer beter.. Daarnaast pas na 12 x bellen is er opgenomen.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vorige keer dat we hier bestelden duurde de bezorging twee uur maar we gaven het nog een kans. Ook nu duurt de bezorging bijna 2 uur dus heb geduld en bestel als je nog geen honger hebt. Bij mail werd de bestelling bevestigd en aangegeven dat het na een uur zou worden bezorgd. Na 75 minuten gebeld en werd gezegd dat het er over tien minuten zou zijn, daarna nog een half uur moeten wachten. De sushi zelf is lekker maar zo lang wachten is echt wel te lang

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waited for almost 2 hours and they didn't bring any wasabi or ginger with the meal… disappointing service

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er na 01:15uur. Enfin, Heerlijk genoten, goede toppings en heerlijke vis, zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op de afgesproken tijd bezorgd. De sushi erg lekker. De gefrituurde hapjes waren nog goed warm en smaakten ook voortreffelijk. Elke keer een goede ervaring bij mr. Sushi Mercatorplein.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zoals gewoonlijk!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, lieve bezorger

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk vers! Bedankt

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top alweer alleen die rijst van de krab was beetje hard

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was really good! Great job guys

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Veel Vees Snel Tot volgende keer

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poke bowl was super lekker! Service top en bezorging snel en heel vriendelijk. Je proeft kwaliteit en versheid. Ik ben een poke bowl liefhebber en ga zeker vaker bestellen

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en een snelle service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is dik in orde. Helaas en dit was niet de eerste keer. De beloofde gratis rol zat er wederom niet bij. Dan ga je bellen en krijg je de voicemail. Niet echt handig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Sushi in town ever!

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

I didn't have my order I would like to have my money back

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

AMAZZBALZZ

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en super snelle bezorging!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze eerste keer Mr Sushi. Heerlijk, ruim genoeg, prijs-kwaliteit perfect, vers en op tijd. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een uur en kwam later dan de aangegeven tijd, op een maandagavond. En dat terwijl ik op 5min afstand woon. Had het beter kunnen gaan halen... Uramaki met gefrituurde garnaal was ok, maar op andere plekken is deze nog warm/lauw bij levering; deze was koud. De Uramaki met eend was heel matig; het vlees was enorm droog. Helaas geen geweldige eerste ervaring.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel vaker bij MR sushi maar vond het de laatste keer echt niet lekker.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk keurig verpakt alleen bezorging was drama half 7 zou bezorgd worden ze kwamen 1,5 uur later dus dat doen we niet meer helaas

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd netjes op tijd,en als ze iets later komen word er netjes gebeld

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere sushi en bedankt voor de kleine aanpassingen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan helaas geen extra sterren geven. Ze waren snel en sushi was overheerlijk!!!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heel lekker vers en de bezorger was er al na 20 minuten. Zal hier vaker bestellen

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top en de service ook!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd ongeveer 5/10 minuten later dan aangegeven bezorgd, maar daar kan ik helemaal mee leven kijkende naar de kwaliteit van het eten! De gyoza waren lekker van smaak en knapperig. De maki box is naar mijn mening een goede prijs/kwaliteit verhouding en de california rolls waren heerlijk. Alles smaakte vers. We kregen zelfs een gratis fles sojasaus bij de bestelling. Erg aan te raden!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets te klagen! Sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Sushi

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was overheerlijk.!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling staat altijd op tijd klaar! Goeie service & lekkere sushi.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

een van de betere aanwinsten hier in Amsterdam West. Aanrader voor alle sushi-liefhebbers :)

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is naar achter gegaan

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Amsterdam! Goede verhouding prijs kwaliteit en snelle bezorging

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi’s! Maar dat was ook wel te verwachten gezien de foto’s.. Zeker een aanrader.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit teleurgesteld. Altijd top. De lekkerste!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super happy with Mr Sushi. Great service and amazing food.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. Ik ben een tevreden klant. Lekkere sushi, keurige bezorging!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was wederom heerlijk.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! De handroll was bij aankomst echt wel heel taai geworden, dus die zou ik niet aanraden om te bestellen. Echter kregen we deze gratis bij onze bestelling dus vandaar alsnog absoluut 5 sterren, de Valentijnsbox is een aanrader!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, veel keuze, veel specials ook, al leken sommige zalm specials bij levering meer op elkaar dan de omschrijving van de rol.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie uitgebreide selectie sushi voor een goede prijs.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en sashimi voor take away. Keurige bezorging.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald. 35 min moeten wachten omdat het nog niet klaar was. Erg vervelend dat het nooit op tijd klaar is.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker !

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel en was zoals altijd weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn warme gerecht was niet meer warm. Ik had ook aangegeven dat het 18:00 bezorgd moest worden, maar de bestelling kwam pas 18:30. Ik werd echter wel gebeld en de late bezorging werd toen doorgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, snel klaar, heerlijk gegeten. De prijzen zijn wel iets hoger dan gebruikelijk, maar dan heb je wel wat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was amazing.. delicious

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker alleen de zeewier salade is veel te weinig voor de prijs en daar mag echt iets aan gedaan worden. Het was een belachelijk klein bakje.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was gisteren een nieuwe klant en wist niet wat ik moest verwachten. Ik vond de prijzen nogal aan de hoge kant, maar wou het toch proberen. Ik kan zeggen dat de kwaliteit en smaak van de sushi TOP was! Tot nu toe de beste sushi via thuisbezorgd genuttigd. Ook top dat je een gratis roll kon uitkiezen, veel gember en sojasaus mee kreeg. Dat hoort er bij vind ik en daar kunnen sommige sushi tenten nog wat van leren. Ga zo door! Jullie hebben in ieder geval een vaste klant erbij.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keuze en heerlijke sushi voor een prima prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super lekker

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, vriendelijke bezorgers en verse sushi! Helemaal tevreden👌🏽

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was super warm. Zalm op de sake was ook warm. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top sushi! Ik geniet elke keer weer intens

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en mega vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi besteld bij jullie en erg tevreden. Ik heb genoten van het eten en zal zeker vaker bestellen!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten het was super lekker. Goede service ook top top top.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste x gelijk suc6 en I love 🍣❤️ Ga zo door mr .sushi team west 👊🏾👍🏾

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker, veel voor je geld en snel thuisbezorgd door een hele vriendelijke jonge man! ♥️ Ik heb mijn nieuwe sushi adres gevonden.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sashimi, maar naar mijn mening teveel zoete vette saus over de rolls. Tevens vrij duur.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk en de service top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden. Had een aangepaste bestelling doorgegeven die volledig goed geleverd is. Daarnaast proefde je dat de sushi vers was en ook nog eens snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi Snelle bezorging Prijs kwaliteit top

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr Sushi heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle service!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi! Vanwege mijn zwangerschap hebben ze zeer zorgvuldig al het materiaal schoongemaakt :).

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals elke keer! Nog fijner met de nieuwe winkel op Mercatorplein gezien we hier naast wonen. We zijn inmiddels vaste klant en willen elke sushi box uitproberen. ☺️

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en niet duur! Echt een aanrader